Kõhupiirkonna toonuse tõstmine võib olla üks suuremaid väljakutseid naistele, eriti peale laste saamist.  Te võite olla oma ideaalkaalus, te võite teha kõhule suunatud harjutusi ja oma toitumisel hoolikalt silma peal hoida. Ja ikka ei pruugi te saada trimmis, lamedat kõhtu, mida teiste puhul kadestate.

Kõhupiirkonna toonuse tõstmine võib põhjustada eriti suurt nördimust pärast sünnitust või suurt kaalukaotust. Lisaks kogunenud rasvale võib teid häirida ka lõtv nahk. Ja just sel juhul võib kõhuplastika operatsioon olla teile sobiv lahendus.

Miks otsustada kõhuplastika operatsiooni kasuks?
Kõhupiirkonna rasvast vabaneda püüdes on rasvaimu lihtsaim kosmeetiline protseduur. Selle kasuks otsustades teeb kirurg teie kehasse sisselõike ja sisestab siis selle kaudu õõnsa toru rasva eemaldamiseks. Ent see protseduur ei aita, kui teid vaevab naha lõtvus. Sellest pole ka kasu kõhulihaste pinguldamiseks. Kui kõhupiirkond vajab vormimist, siis aitab just kõhuplastika operatsioon teil kõiki oma eesmärke saavutada.

Kõhuplastika kasuks otsustamisel teeb plastikakirurg üle keha jooksva sisselõike, mis algab ühe puusa juurest ja lõpeb teise juures. See lõige tehakse kõhul piisavalt madalale, nii et aluspesu ja bikiinid jäävad hiljem armi varjama. Pärast selle sisselõike tegemist eemaldatakse liigne lõtv nahk ja rasv imetakse välja.

Operatsiooni käigus saab seejärel pöörata tähelepanu ka teie kõhulihastele. Operatsiooni tulemusel tekkinud nahahõlma tõmmatakse allapoole, kuni kõht on pingul. Ja pärast taastumist oletegi valmis tervitama oma uut, ümber vormitud kõhtu.

Kas praegu on õige aeg kõhuplastika operatsiooni tegemiseks?
Kõhuplastika operatsiooni tõsisel kaalumisel tuleks oodata nii kaua, kuni olete kindel, et ei soovi enam rasestuda. Te peaksite ka olema rahul oma kaaluga. Kui kavatsete kaalu kaotada, siis peaksite ootama kõhuplastikaga, kuni teie kaal pärast kaalukaotust stabiliseerub.

Kõhuplastika on hea valik, kui olete püüdnud oma kõhtu ise vormida ilma rahuldavaid tulemusi saavutamata. Te peaksite tundma end hästi enne operatsiooni kaalumist. Teavitage kirurgi ka oma üldisest tervislikust seisundist, kuna sellest võib oleneda, kas peaksite laskma selle operatsiooni teha või mitte. Kuigi positiivse tulemuse saavutamine on tähtis, on kõige tähtsam siiski tagada teie ohutus operatsiooni ajal.

Rääkige kirurgiga kõhuplastikast!
Kõhuplastika võib osutuda teile parimaks lahenduseks soovitud figuuri saavutamisel. Leppige lisainfo saamiseks kokku konsultatsioon meie kirurgiga, kes vaatab teie kõhu üle ja tutvustab lähemalt protseduuri. Võtke meiega juba täna ühendust konsultatsiooni kokku leppimiseks!